Hungary’s Leading Luxury Hotel 2024

A Párisi Udvar Hotel Budapest nyerte el a „Hungary’s Leading Luxury Hotel 2024” címet az idei World Travel Awards díjátadón

Március 6-án Berlinben tartották a World Travel Awards 31. díjátadó ceremóniáját. Itt adták át a világ legjobb szállodáinak járó kitüntetéseket. A neves eseményen a legkiemelkedőbb utazási szervezeteket, légitársaságokat, szállodákat és további, a turizmusban tevékeny szereplőket díjazták. Az est folyamán a Párisi Udvar Hotel Budapestet – a Hyatt szállodalánc tagját – a “Magyarország vezető luxusszállodája 2024” címmel jutalmazták.

Párisi Udvar Hotel Budapest Hugary's Leading Luxury Hotel 2024. Helyszín Info 2024.

A World Travel Awards-ot 1993-ban alapították az utazási, turisztikai és vendéglátóipari ágazatában résztvevő, kulcsfontosságú szereplők elismerése és jutalmazása céljából. A verseny idei győzteseit nemzetközi turisták, szállodai vendégek és iparági szakértők online szavazatai alapján választották ki, a díjakat pedig számos különböző kategóriákban érdemelhették ki a jelöltek.

A Párisi Udvar Hotel Budapest 110 egyedi kialakítású szobával, köztük 18 lakosztállyal és 2 elnöki lakosztállyal rendelkezik. Az épületben egy klasszikus magyar fogásokat és ikonikus desszertkülönlegességeket kínáló étterem és kávézó, továbbá Budapest egyetlen champagne bárja, valamint egy exkluzív spa is található. A hely különleges belső tereivel és múlt századot idéző atmoszférájával önmagában is tökéletes úticél egy pár napos vagy egy hosszabb utazáshoz.

Párisi Udvar Hotel Budapest Hugary's Leading Luxury Hotel 2024. Helyszín Info 2024.

„Igazán örülök, hogy szállodánkat és szolgáltatásainkat ilyen nagyra értékelték a szavazók. Ennek köszönhetően választottak meg bennünket a legjobb luxusszállodává Magyarországon. Azt gondolom, hogy a luxus nem csupán a helyszínek által nyújtott adottságokban rejlik, sokkal inkább a részletekre való pontos odafigyelésben. Nálunk minden területen a legmagasabb színvonal képviselteti magát, legyen szó a szobák kényelméről, a szállodai szolgáltatásokról vagy munkatársaink szaktudásáról.” – osztotta meg gondolatait Schwindt-Kiss Andrea, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatója, a napokban kapott elismerésre reagálva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .