40 év vendégszeretet – folyamatos megújulás

All inclusive élmények – minden generációnak

A hévízi tótól egy rövid sétatávolságra található az Ensana szállodalánc egyedülálló szállodája, az Ensana Thermal Aqua, ahol egész évben élvezhetjük az all inclusive ellátás minden kényelmét. Az idei évben 40. születésnapját ünneplő szállodában a gyermekekkel érkező családokat is szívesen látják, akiknek a szállodában működő Bubbles Club programjai nyújtanak színes élményeket. Varázslatos vízi világ található itt: fedett termál medencék, élményfürdő, kerti úszómedence, Kneipp taposómedence és fedett gyermekmedencék közül nem nehéz a választás, minden korosztály élvezettel merülhet el a wellness hévízi birodalmában. Míg a kisebbek animátorok felügyeletével a játszóházban vagy a gyermekpancsolóban önfeledten játszanak, a szülők a szállodát körülvevő több szintes, hatalmas kert ősfáinak árnyékában pihenhetnek, vagy kipróbálhatják a wellness kezelések vagy masszázsok valamelyikét.

A megújulás időszaka

A 2024-es év megújulást hoz az Aqua szálloda életébe.

Az első negyedévben a teljes 3. emeleti szint kapott új arculatot, április végére 32 szoba és egy lakosztály került felújításra. Az új, Premium kategóriájú szobák tervezésénél a modern dizájn mellett a jelen kor követelményeinek való megfelelés volt a fő szempont. A cél, hogy a zavartalan kikapcsolódáshoz megfelelő kényelmes környezetet biztosítsanak a legmagasabb szolgáltatási színvonallal és modern felszerelésekkel párosítva.

Megújult a hévízi Ensana Thermal Aqua. Helyszín Info 2024.

A tervező elsősorban a természetes, natúr színvilágra helyezte a hangsúlyt, amit színes dizájnelemekkel és bútorokkal tett egyedivé. A fehér alapszín mellett a bézs, a türkiz és a lila kiegészítő színek jelennek meg, a beépített faanyagok pedig a természet közeli érzést segítik.

Az új típusú szobák mindegyike praktikus kialakítású, faltól-falig zuhanyzóval felszerelt és nagyobb méretű TV-vel rendelkezik. A kényelmet és a nyugodt pihenést új, komfortos ágyak és matracok biztosítják, az új Premium emeleten franciaágyas szobák is foglalhatóak. A megújult arculatú emelet szobáiban bővített teaválasztékot biztosítanak, illetve kapszulás kávéfőző is rendelkezésre áll majd.

Megújult a hévízi Ensana Thermal Aqua. Helyszín Info 2024.

A felújítás részeként a földszinten az eddiginél háromszor nagyobb szaunavilág került kialakításra. Az új rész több mint 200m2-es alapterületével kapacitásban és szolgáltatásaiban is (különleges, kertre néző panoráma, fürdőruhás és naturista szaunák, bio- és infraszauna, merülőmedence, dézsa zuhany és tágas pihenő) hozzájárul majd a még teljesebb vendégélményhez.

Az új szaunarészleg mellett egy modern gépekkel felszerelt fitneszterem várja a sportolni vágyókat, akik edzés vagy a csoportos tornaprogramok közben az egyedülálló zöld kert különleges ősfáit is csodálhatják.

Megújult a hévízi Ensana Thermal Aqua. Helyszín Info 2024.

Az átütő szórakozásra vágyókat a 84 m2-es játékszoba élménykínálata csábítja. Az ügyességi és interaktív játékgépek kamasz és felnőtt vendégek számára nyújtanak kikapcsolódást, többek között 9D VR szimulátor, léghoki, flipper, retro játékgépek és csocsóasztal közül lehet választani.

Az all inclusive élményeken túl

Egy all inclusive családi pihenés Hévízen az év bármely időpontjában felejthetetlen pillanatokat nyújt a család minden tagjának. A Hévízre látogatókat izgalmas programok is várják, amelyeket mindenképpen érdemes kipróbálni. Mit szólna egy „Természet ajándéka” vitaminos vagy „Frissülj fel!” mentholos légúttisztító szauna szeánszhoz? Vagy a halpedikűrhöz? A helyi termelői piacról ínyencségek beszerzéséhez? Az egregyi Árpád-kori kőtemplom meglátogatásához? Gyűjtsünk be egy csokornyi élményt, hogy a dolgos hétköznapokon bőven legyen mire visszaemlékezni!

ensanahotels.hu

Megújult a hévízi Ensana Thermal Aqua. Helyszín Info 2024.

Ensana

A 2019-ben megalakult Ensana Európa vezető gyógyfürdőket üzemeltető márkája. A csoporthoz jelenleg 28 gyógyszálloda tartozik a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, az Egyesült Királyságban és Bulgáriában. A brand szállodái Európa történelmi fürdővárosaiban találhatóak, melyek egyúttal természetes gyógyító erőforrásaikról híresek. Az Ensana egyedülállóan innovatív és sokrétű egészségügyi koncepciót fejlesztett ki, amely a természetes erőforrások gyógyító erejét orvosi szakértelemmel és modern diagnosztikai módszerekkel ötvözi, vendégeik egészségi állapotának javítása érdekében. A csoport elkötelezett az egészség és a jó közérzet megőrzése iránt, igy szállodái a kezelések, gyógykúrák, életmód programok széles választékával várja a vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .