Újra szállodát üzemeltet az Eventrend

A Carlton Hotel átvételével tér vissza a szállodaüzemeltetési területre az Eventrend Group

A budapesti Carlton Hotel bérleti-üzemeltetési szerződés aláírásával az Eventrend Group újra elkezdi építeni a hotel üzletágát, a sikeresen működő gasztro és event területek mellett. A magyarországi vendéglátás és rendezvényszervezés területén is meghatározó szerepet betöltő cégcsoport további szállodai terjeszkedést tervez.

Az Eventrend üzemeltetésében a Carlton Hotel. Helyszín Info 2024.

A cégcsoport vezetői 2024. május 15-én írták alá a hosszútávú bérleti szerződést a főváros szívében, a budai vár aljában található 95 szobás bed&breakfast szálloda teljes körű üzemeltetésének átvételéről. A projekt az Eventrendhez tartozó cégek közül a Kusnyár Gábor partner-holdingvezető által irányított portfólióhoz tartozik majd. Az ügyvezető Sárvári Krisztina, aki korábban két noszvaji és egy ráckevei hotel üzemeltetéséért volt felelős, ugyancsak Kusnyár Gábor irányítása mellett, amíg azokat az Eventrend Group üzemeltette. A hotel kivételes és patinás lokációban helyezkedik el, Budapest belvárosát tekintve minden fontos látnivalóhoz közel, így kifejezetten alkalmas városnéző turisták és üzleti vendégek fogadására is. A tervek szerint idén augusztus végétől várják a Carlton Hotel új vendégeit.

Az Eventrend üzemeltetésében a Carlton Hotel. Helyszín Info 2024.

Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán külön kiemelte, hogy nagy megtiszteltetés számukra, hogy a külföldi, több szállodával rendelkező tulajdonosi kör a korábbi nemzetközi üzemeltető után a tisztán hazai tulajdonú Eventrend Groupban talált megfelelő hosszútávú partnerre.

Az Eventrend Group a 2022-es energiaválság okozta kezelhetetlen rezsiköltségek következtében függesztette fel a szállodai üzemeltetéseket. Úgy döntöttek, hogy az energiapiac rendeződéséig a cégcsoport működésének középpontjába a vendéglátás és a rendezvényszervezés kerül, amely két stabil működési területe az Eventrendnek. Döntésüket gazdasági eredményeik igazolták, hiszen – a szállodai portfolió nélkül is – a tavalyi évben közel 21 milliárd forintos nettó árbevételről adtak hírt.

Az Eventrend üzemeltetésében a Carlton Hotel. Helyszín Info 2024.

Az Eventrend Group több mint három évtizednyi tapasztalattal rendelkezik kávéházak, éttermek, szállodák üzemeltetésében, valamint rendezvényszervezésben. A cégcsoporthoz jelenleg 31 projekt tartozik, és több, mint 800 munkavállalót foglalkoztat. Az Eventrend Grouphoz kötődik mintegy 20 gasztronómiai vállalkozás, többek között a Gundel Étterem, a New York Kávéház, a Centrál Kávéház, a Spoon the boat, a Főőrség Kávéház, a Városliget Café, a Séf Asztala, a Symbol, a Groupama Aréna vagy a Müpa catering szolgáltatása, emellett 24 budapesti rendezvényhelyszínen 79 egyedi rendezvényterem értékesítése is. A cégcsoport alapító-tulajdonosai nem titkolják, hogy a közeljövőben a szállodai üzletáguk további bővítését tervezik.

Az Eventrend Group nyitott azon ingatlantulajdonosok jövőbeni megkeresésére, akik a szállodájukat professzionális, megbízható, jó gazda gondosságával kezelő üzemeltetőre kívánják bízni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .