Vinotelt nyitott a dél-balatoni Kristinus

Borbirtok Kéthely, 2016. március 10.
Pincekulcs a Balatonhoz: Megnyitotta kapuit a Kristinus Vinotel, mely tíz hangulatos design szobával várja a borok szerelmeseit a dél-balatoni Kéthelyen. A borászat épületének emeleti szintjén nyílt Vinotel koncepciójának a középpontjában természetesen a Balaton és a kiváló borok állnak, emellett azonban számos különleges gasztronómiai és turisztikai szolgáltatással áll a vendégek rendelkezésére.

borhotel_kethely_1

A tíz, franciaágyas design szobából álló Vinotel a borászat épületének emeletén található, így az odaérkező vendégek azonnal a borászati és gasztronómiai élmények közé csöppennek.
A Vinotel vendégei részt vehetnek borkóstolókon a Kristinus saját pincészetében, ahol megismerik a borkészítés állomásait, a reduktív és hordós érlelés titkait, valamint a roppanós savak és telt tanninok világát. A Borbirtok Gasztro Műhelyében sem átlagos menüvel találkoznak, hiszen menü struktúrája a hagyományos előétel-leves-főétel-desszert felosztás helyett a borbirtok borait követi, így a vendég a Kristinus Borbirtok Irsaijához, a Birtok Roséjához vagy a SAS Cuvéejéhez kap ételajánlást.

A teljes körű kiszolgálás érdekében a kéthelyi borászat saját buszával szállítja a vendégeket a Dél-Balatoni régió felfedezésére, legyen szó egy kirándulásról a Balaton-partra, vagy egy gyógyfürdőbe, de akár egy golf programra is jelentkezhetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .