Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legnagyobb rendezvényhelyszíne

A rendezvényhelyszín elhelyezkedése: Világörökségi helyszínen, a tokaji borvidék névadó városában, Tokajban, a használaton kívüli, külszíni bányakatlanban került kialakításra. A Bodrog folyó közelsége és a környező sziklafal egyedi atmoszférát kölcsönöz a színpadnak és az egész rendezvényközpontnak.

Nagyszínház

A szezonálisan működő kültéri nagyszínház nézőtere mintegy 2580 fő befogadására alkalmas, mely a jó láthatóság érdekében meredeken emelkedő, legyező alakú. A Fesztiválkatlan színpadának játékfelülete 70 méter széles és 25 méter mély. A középső részében 14 méter átmérőjű forgószínpad és emelő is beépítésre került, továbbá minden lehetőség és eszköz biztosított a fedett színpad kialakításához is.

fesztivalkatlan_20151217_5

Rendezvénytér

A nézőtér alatt található az exkluzív kialakítású, több mint 1000 négyzetméteres rendezvénytér, mely akár egyben, akár kisebb részekre szeparáltan is használható. Önálló vizesblokkok, büfék, belső galéria, hatalmas erkélyek, konferencia-szobák és négy külső bejárat teszi igazán sokoldalúan hasznosíthatóvá a Fesztiválkatlannak ezt a részét. Tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, céges rendezvények, gálavacsorák, üzleti rendezvények, esküvők részére. Igény esetén biztosítani tudjuk a szükséges hangosítási, világítási, fénytechnikai továbbá színpadtechnikai szolgáltatásokat professzionális minőségben.

fesztivalkatlan_20151217_4

Szabadtéri lehetőségek

A katlant körülölelő kiszolgáló épületcsoportban többek között vinotéka, kávézó, vizesblokkok, ajándékbolt, étterem és helyi termékeket értékesítő üzletek kialakítására alkalmas helyiségek vannak. A szolgáltatások magas színvonalát és az itt tartott rendezvények sikerét az 1650 négyzetméternyi zöldterület és 2330 négyzetméternyi parkoló, a nagy teherbírású burkolt felületek, valamint a korszerű játszótér együttesen biztosítja.

fesztivalkatlan_20151217_3

Felszereltség:

Professzionális hangtechnika keverőpulttal, mikrofonokkal, bejátszókkal, rádiós rendszerekkel, komplett színpad- és világítástechnika akár bálok, fogadások, esküvők, akár színpadi rendezvények, bemutatók komplett világításához, kis-, közepes- és nagy teljesítményű vetítők vászonnal, akár 12 méter képátlóig, Videó-közvetítőrendszer, Intercom rendszer, Cb adóvevős rendszer 30 állomásig.

Tokaji Fesztiválkatlan

– céges rendezvényekre

– termékbemutatókra

– szakkiállításokra

– konferenciákra

– koncertekre

– egyéb kulturális rendezvényekre

– esküvőkre

– állófogadásokra

– gálavacsorákra

– bálokra

– családi rendezvényekre

fesztivalkatlan_20151217_2

Csomagajánlatainkat az Ön igényei szerint alakítjuk! Tartalmazhat: szállást, bortúrát, borkóstót, dűlőtúrát és egyéb szolgáltatásokat, melyeket e mesebeli borvidéken tud igénybe venni.

Fesztiválkatlan, Tokaj Bodrogkeresztúri út 2.

Helyszínbérléssel kapcsolatos információk

Cserépy Nóra rendezvényszervező

Telefonszám: + 36 30 633 0735 | e-mail: nora.cserepy@fesztivalkatlan.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .