Spoon The Boat – étterem és rendezvényhelyszín

A Spoon The Boat 2002 óta működik sikeres rendezvény- és étteremhajóként. Korábban László Árpád (akinek nevéhez több, ismert éttermi történet is fűződik) vásárolta meg és építette fel kifejezetten az elképzelt céloknak megfelelően. A Spoon korábban egyszerű teherszállító hajóként működött, majd a kívánt, magas színvonalú építészeti, belsőépítészeti átalakításoknak köszönhetően nyerte el jelenlegi formáját.

Spoon The Boat. Spoon Hajó. Étterem, rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín. Helyszín Info 2023.

A pesti rakpart egyedülálló panorámával rendelkező emblematikus rendezvény- és étteremhajója 2020. augusztus 20-án került az Eventrend Group égisze alá. Ekkor a gasztronómia-vendéglátás, rendezvényszervezés és hotelüzemeltetés területén működő, 30+ éves múlttal rendelkező cégcsoport vezetőivel az állóhajó tulajdonosai hosszútávú bérleti szerződést kötöttek.

Az Eventrend Group alapító tulajdonosai és vezetői, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán nyitottak voltak a megkeresésre. Már évekkel korábban is tárgyaltak az együttműködésről, így az egyeztetések mindenki számára kedvező megállapodással zárultak. Mivel az átvétel a Covid-19 járvány erősen kiemelt szakaszában történt, a többszöri karantén elrendelése nem tette lehetővé a teljes nyitást. A Spoon The Boat így sokáig rendezvényhajóként működött.

A SPOON HELYSZÍNEI
Cafe:

A Lánchíd szomszédságában, a Budai Várral szemben, a Duna vizén együtt is megtalálható a kifogástalan szerviz, a varázslatos gasztronómia és a legszebb panoráma. Különleges hely,. 90 fős befogadóképességével alkalmas a családi és üzleti megbeszélésekhez, valamint nagyobb rendezvények megtartásához egyaránt. A budai Királyi Vár az ablakokkal szemben helyezkedik el. Festői látképe végig kíséri az ebédet vagy a vacsorát.

Lounge:

Könnyed elegancia és rendezvényhelyszín. A terem befogadó képessége 130 fő, mely a legkülönbözőbb elrendezésekben ölt formát. A belső design lehetőséget biztosít arra, hogy a nem öltönyös, de elegáns hangulatot kereső vendégek egy igazi lounge élménynek legyenek részesei. Óriás tévékkel, kiváló mixerekkel és a Budai Vár – Lánchíd panorámájával várjuk Önöket.

Spoon The Boat. Lounge terem. Hajó, étterem, rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín Helyszín Info 2023.
Télikert:

55 fővel a város szívében, egy varázslatos üvegterem, minden oldalról ablakokkal. A hangulat hófehér, a fűtés és a hűtés a teljesen zárt termek kényelmét biztosítja.

Spoon The Boat. Wintergarden. Hajó, étterem, rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín Helyszín Info 2023.
Terasz:

Ha a tökéletes helyszínt keresnénk egy romantikus vacsorához vagy egy üzleti megbeszéléshez, nagy valószínűséggel a google is a Spoon Teraszt ajánlaná. A Spoon hajó legbecsesebb része a Terasz. Szinte minden rendezvénytípushoz – az esküvőtől a céges ebédig – kifogástalan választás, a Terasz nyújtotta kilátás mellett minden garantáltan tökéletes lesz. Amíg élvezzük a Séf és csapata által biztosított kulináris élvezeteket, addig nyugodtan megpihentethetjük szemünket a Budai Vár és a Lánchíd alkotta harmónián.

Spoon The Boat. Lounge terasz. Hajó, étterem, rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín Helyszín Info 2023.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .