Négy vidéki szállodával bővült a Hotel & More Group portfóliója

A Hotel & More Group kínálata 4 belföldi szállodával bővült, így már 20 belföldi, 5 székelyföldi, egy szlovén és egy horvát szálláshellyel rendelkeznek – közölte Klemm Balázs, a cégcsoport vezérigazgatója.

Nyilatkozatában a vezérigazgató kiemelte: a csoport 2021-es nettó árbevétele 3,2 milliárd forint volt, idén – az évközben csatlakozó szállodák forgalmát is figyelembe véve –  várhatóan eléri a nettó 4,85 milliárdot.

Hozzátette, a bővítéssel már a négy csillag superior besorolású siófoki Residence Hotel Balaton, a négycsillagos ráckevei Duna Relax Hotel és a noszvaji Oxigén Family Hotel, valamint a Tündérkert Hotel Noszvaj is a csoporthoz tartozik. A négy hotel mindegyike az egyéni utazók, illetve a rendezvényturizmus szempontjából is vonzó adottságokkal rendelkezik.
Klemm Balázs kifejtette, az energiaárak emelkedése a cégcsoportot éppúgy érintik, mint minden más vállalkozást. Minden egységükben folyamatosan megvizsgálják a korszerű energiaforrásokra való áttérés lehetőségét, ugyanakkor nem terveznek szállodabezárást. Az energiahatékony működés érdekében a kevésbé kihasznált időszakokban korlátozzák a wellness nyitva tartást. A foglaltság függvényében átmenetileg lezárnak szárnyakat, miközben előnyben részesítik a klímával való fűtést.

A költségérzékeny működést a fentieken túl a Hotel & More Group saját fejlesztésű foglalási rendszere, illetve a saját fejlesztésű mobil applikációja, valamint a Hotel & More Partnerprogram és Hotel & More Hűségprogram is segíti.

Tavaly 235 munkavállalóval működtette szállodáit a cégcsoport. 2022-ben az év során csatlakozó egységek révén 323-ra emelkedett a foglalkoztatottak száma. Klemm Balázs elmondta, 2023-ban átlagosan 65 százalékos kihasználtságra számítanak a szállodáikban.

MTI 2022. október 6., csütörtök 16:26

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .