MEGNYÍLT A STEAM BUDAPEST A SZERVITA TÉREN

A belváros egyik legizgalmasabb tere, a Szervita tér komoly átalakuláson ment keresztül a járvány ideje alatt. A korábbi szocialista modernizmus stílusában épült irodaház-parkolóház komplexum eltűnt. A helyére került Szervita Square Buildinggel a tér valódi Nyugat-európai, nagyvárosi képet és hangulatot kapott.
A Szervita Square Building földszintjén található a STEAM BUDAPEST, a környezet és a belváros hangulatához illeszkedő, egész nap nyüzsgő bisztró és bár.

Steam Budapest. Helyszín Info 2022.

A tér belvárosi, mégis intim hangulata, szabálytalan formája a Steam Budapest teraszának is kedvez. Ez a hely olyan, mint egy kis sziget, a belváros pezsgő forgatagának oázisa, ahol az elhelyezkedésből adódan, egész nap zakatol az élet. A Steam Budapestből mégis árad a nyugalom és a harmónia. A forgalomtól elzárt teraszán is zavartalanul lehet időzni, mely a mediterrán városok idilli hangulatát idézi, rálátással a XVIII. században épült Szent Anna-templomra, – mely Budapest egyik legszebb, leggazdagabban aranyozott barokk stílusú temploma – és a terecske közepén álló Mária-oszlopra.  A hely elnevezése Steam. Magyarul gőz, ami egyben utal a gőzmozdony füstjére és a konyhában keletkező gőzre is. Egy bizonyos, itt éjjel-nappal pörög az élet.

MAGYAROS ÉS NEMZETKÖZI BISZTRÓ KONYHA

A Steam Budapest a Szervita tér kult-helye, amely reggeltől késő estig várja azokat, akik természetesen élik a nagyvárosi életet. A Steamnek számtalan arca van, egy igazi nagyvárosi kozmopolita. Egyszerre kávázó, bisztó és bár. A Steam konyhája épp olyan sokszínű, amilyen maga a hely vendégeinek összetétele is. Kifinomult, de érthető nemzetközi és magyaros ételeket kínálunk. Séfünk Agnecz Gergő a modern, nemzetközi bisztrókonyha vonalat képviseli. Az étlap igyekszik a külföldi és a magyar vendégek igényeit és ízlését is figyelembe venni, mindenkihez szólni, melyet egy viszonylag szűk étlappal teszünk. Visszatérő vendégeink számára is akad mindig újdonság, amiért érdemes betérni, ugyanis séf ajánlatunk havi rendszerességel megújul. Akinek csak egy gyors ebédre van ideje, vagy a környéken dolgozik, és minőségi étellel akarja magát megörvendeztetni a hétköznapokon is, azok számára ajánljuk a két fogásos napi menünket, melyet hétköznapokon 12:00 és 15:00 óra között 2680 Ft + szerviz díj áron kínálunk a napi készlet erejéig.

Steam Budapest. Helyszín Info 2022.

ENTERIŐR

Belsőépítészetileg igyekeztünk egy visszafogott, letisztult, elegáns designt kialakítani, látványkonyhával és a vendégtér és élmény bővítésére, egy galériával.  A belső terekben a pasztell színek, a fa és az üveg használata dominál. Az enteriőr jellege keveredik, a minimál, a kávéházi stílus és a mennyezeten a gépészetet láttatni engedő elemek által, az indusztiális hatásokkal.

KÖZPONTI TALÁLKOZÓHELY

Akár munka után, vagy színház, koncert előtt is kiváló központi találkozóhely, ahol koktélaink minőségét és egyediségét Schöck Norbert bárkonzulensünk neve garantálja, aki többek között a Magyar Bártender Szövetség elnöke és a Diplomático rum márkanagykövete. Érdemes megkóstolni signature koktéljankat, illetve borszelekciónkat is érdemes kiemelni.

Minden napszakban jó betérni a Steam Budapestbe, nemcsak a minőségi étel- és italkínálat miatt, hanem az emberek társaságáért, akikkel itt összefuthatsz.

Steam Budapest. Helyszín Info 2022.

STEAM BUDAPEST

1052 Budapest, Szervita tér 8.

Szervita Square Building, földszint

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .