4 millió eurós Ensana-fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában

Európa legnagyobb gyógyfürdő-üzemeltetője, az Ensana 4 millió eurós fejlesztéssel vadonatúj, 1200 négyzetméteres luxus wellness és relaxációs központot nyitott ötcsillagos Thermia Palace Ensana Health Spa szállodájában, a szlovákiai Pöstyén egyedülálló fürdőszigetén.

A lenyűgöző, közel 1.200 m2-es területű fejlesztéshez egész évben használható beltéri és szabadtéri úszómedencék, „élmény-zuhanyozók”, tepidárium, nagy pezsgőfürdő, infravörös finn szauna és gőzfürdő tartozik. A medencéket a gyógyhatású helyi termálvízzel töltik fel és hevített csempék segítségével gyengéden melegítik.

Ensana hermal Palace Spa szálloda Pöstyénben. Helyszín Info

A Thermia Palace Ensana Health Spa szálloda

új wellness és relaxációs központja a szecessziós stílusú épület impozáns egészségügyi és wellness létesítményeire épít, amelyek a történelmi Irma Gyógyfürdőben találhatók. Az 1912-ben épült Irma Gyógyfürdő lenyűgöző termálmedencével – az úgynevezett Tükör-medencével –, valamint egy egyedülálló iszapmedencével rendelkezik, mindkettőt 39 C-ra melegítik és híresek arról, hogy enyhítik az izomfájdalmat és -feszültséget.

A szálloda vendégei több mint 60 különféle gyógykezelést vehetnek igénybe az Irma Fürdőben – beleértve az Ensana nemzetközileg ismert és szabadalmaztatott kezeléseit, amelyek a gyógyító természeti erőforrásokat a modern orvostudományi ismeretekkel ötvözik. A legnépszerűbbek közé tartoznak a híres pöstyéni iszapot felhasználó kezelések, amelynek fizikai, kémiai és biológiai gyógyító tulajdonságait az egész Európai Unióban tanúsítvány igazolja. Az új wellness és relaxációs központ közvetlenül kapcsolódik a történelmi Irma Fürdőhöz, így a vendégek könnyedén összekapcsolhatják a pihenést, kikapcsolódást és a természetes gyógykezeléseket.

Ensana hermal Palace Spa szálloda Pöstyénben. Helyszín Info

Andreas Schuster,

a pöstyéni Ensana Health Spa Hotel vezérigazgatója a következőket mondta: „Lenyűgöző új wellness és relaxációs központunk modern és tágas kialakítású, stílusában kiegészíti a szálloda szecessziós jellemzőit. A központ épületéből, ahová kizárólag vendégeink léphetnek be, tökéletes kilátás nyílik csodálatos kertjeinkre, amelyet vízirózsás tavak és sétálgató pávák díszítenek.”

Az új fejlesztés,

amelynek megvalósítása több mint 4 millió euróba került, jelentős beruházás az Európa-szerte 26 gyógyfürdő-szállodát üzemeltető Ensana csoport számára. A fejlesztés összhangban van a csoport növekedés, innováció, új kezelések, új létesítmények és munkahelyteremtés iránti elkötelezettségével. A wellness és relaxációs központ fölött további hat szállodai szoba és lakosztály is épült, amelyek mindegyikéhez tágas terasz tartozik, kilátással a szálloda kertjeire.

A Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel az Ensana portfolió egyik „koronaékszere”. A 118 szobával, gyönyörű étteremmel, kávézóval és konferenciatermekkel rendelkező épület az első ötcsillagos szálloda volt Szlovákiában. A meleg- és gyógyhatású ásványvízforrásairól és iszapjáról híres pöstyéni fürdőszigeten található terület hosszú évtizedek óta vonzza a gyógyulni, felfrissülni vágyó vendégeket, köztük királyokat, sejkeket és maharadzsákat. A fürdő egykori híres vendégei között szerepelt Ferdinánd bolgár cár, Selma Lagerlöf Nobel-díjas író, valamint Alphons Mucha festő, aki hálából lánya gyógyulásáért a szállodának ajándékozta egyik festményét. A kép ma is a szálloda Grand Restaurant éttermében van kifüggesztve.

A relaxációs és wellness kezeléseken kívül a Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel vendégei széles körű szabadidős tevékenységeket élvezhetnek, beleértve a legmodernebb edzőtermet, teniszpályákat és golfpályát, valamint sétálhatnak, kirándulhatnak és kocoghatnak a szálloda gyönyörű zöld parkjában.

Ensana hermal Palace Spa szálloda Pöstyénben. Helyszín Info 

Az Ensana Health Spa szállodákkal kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük, látogasson el a www.ensanahotels.com oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .