Új élménymedencével ünnepelte 50 éves jubileumát a füredi Marina

Több mint 300 millió forintos fejlesztés nyomán hatalmas gyermek élménymedencével nyithatta az idei szezont a Hotel Marina, Balatonfüred legendás szállodája. Az áprilistól októberig üzemelő all inclusive szálloda terveiben már évek óta szerepelt egy kültéri medence kialakítása, ami segít ellensúlyozni a Balaton tavaszi és őszi esetleges vízhőmérséklet ingadozását, és hozzájárul a szezon meghosszabbításához. A 2011 óta dédelgetett álom az őszi-téli hónapokban nagyívű építkezéssé, majd májusra 600 négyzetméteres valósággá vált.

Minden elképzelést felülmúló élménymedence

Lenyűgöző méretek, izgalmas vízi attrakciók jellemzik a toronyépület és a Pálmakert közötti füves részen felépített, vízforgató berendezéssel ellátott, sőt kényelmes pihenőágyakkal és árnyékolókkal is felszerelt óriási medencét, amely több korosztály számára nyújt vizes szórakozást. A legkisebbeket 25 cm-es pancsoló és színes, állatfigurás vízköpők, bébi libikókák várják, a 30 cm-es vízből mászókák és furfangos kötelek vezetnek a magasba a zárt és nyitott csúszdákhoz, a 105 cm-es vízben pedig már a felnőttek is jól érzik magukat a rendkívüli ügyességet megkövetelő, vízen lebegő sétaösvényen. Az építmény csúcsán billegő kék óriásvödör óránként többször önti nyakon a vidám fürdőzőket, és gondoskodik arról, hogy a medencében folyamatosan jókedv uralkodjon. Az új élménymedence állandó hőfoka 30 Celsius fok, és egyidejűleg 100 személyt tud befogadni.

A beruházással egyedülállóvá vált a szálloda, hiszen élménymedence, saját balatoni strand és all inclusive szolgáltatás együtt nincs másik balatoni hotel repertoárjában.

Az elmúlt öt évben az összes, szám szerint 349 szoba is megújult a nyár legnagyobb részében telt házzal üzemelő üdülőszállodában, és a tervek szerint októberben elkezdik a bankett-terem és az étterem felújítását is, utána pedig a hall és a lobby renoválásával érnek a Hotel Marina teljes körű megújításának végére.

A Marina füredi Városi Értéktár része

A balatonfüredi Városi Értéktár Bizottság határozata nyomán az ötvenéves Marina Hotel is bekerült a város értékei közé turizmus és vendéglátás kategóriában.
Balatonfüred ikonikus nagyszállodája 1969. július 5-én nyitotta meg kapuit, azóta mintegy 1,5 millió vendégnek nyújtott szállást. Színvonalas szórakoztató programjai, különleges gasztronómiai kínálata, rendezett parkosított környezete mindig értéket képviselt az elmúlt ötven évben. Mint az egyik legnagyobb árbevétellel rendelkező vállalkozás adókifizetéseivel jelentősen hozzájárult a város gazdasági felemelkedéséhez – hangzott az érvelés.

Bubbles Club élmények a kütyümentes nyaralásért

Ki is vághatta volna el az új élménymedence szalagját a medenceavató Bubbles hétvégén, ha nem Yoyo, a bájos sárkánylány, akit kis rajongók hada követ, ölel és simogat, amikor végre teljes életnagyságban megjelenik a füredi szálloda kertjében.

A statisztikák alapján a Marinában a nyári főszezonban naponta 150-200 gyerek is nyaral. Önfeledt szórakoztatásukról komplett animátor csapat gondoskodik, délelőtt kézműves programokkal, délután vidám vetélkedőkkel, meseolvasással és este az elmaradhatatlan Bubbles discoval telnek a füredi vakációs napok.

A színvonalas szállodai szolgáltatások mellett a család- és gyerekbarát animáció folyamatos fejlesztése és egyre magasabb szintre emelése kiemelt cél a szállodavállalatnál, így keltek életre a Bubbles Club kedves kabalafigurái, Drazsé, Dany, Tiko és Yoyo. Pihepuha, gyerekkézbe való plüss kissárkányokká és óriási, embernagyságú nagysárkányokká váltak, akiket ma már rajongók hada követ a szállodákban és a social media csatornákon. Követik léptüket, olvassák történetüket, hallgatják dalaikat, készítik kreatív kézműves ötleteiket.

Határozottan megfogalmazott a törekvés, hogy a Bubbles szállodákba érdemes legyen visszatérni – a megkedvelt animátor és a felejthetetlen sárkányos élmények miatt. Hogy otthon is fel lehessen idézni az élményeket, már Bubbles webshopból is meg lehet vásárolni a plüssöket és a Sárkánykalandokat, be lehet kapcsolni a Bubbles youtube csatornát, ahol a KreaTiko DIY sorozat hétről hétre új kézműves ötleteket ad az otthoni kreatívkodáshoz

Tudatos felelősségvállalás a digitális korban

Egy évvel ezelőtt a Bubbles Club csatlakozott a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON – példaértékű összefogáshoz, hogy a lelkes közösség tagjaként aktívan tehessen a valós környezetben megélt minőségi élményekért. Dany sárkány #kikapcs jótanácsokat osztogat a Bubbles FB oldalon, a szállodai szobákban wobbler figyelmeztet arra, hogy érdemes a mobilt a szobában hagyni, és kütyümentesen élvezni a vízi élményeket, az önfeledt játékot és a baráti beszélgetéseket. Abban biztosak lehetünk, hogy a Marina új élménymedencéje nagyban hozzájárul majd a minőségi és valódi családi élményekhez.

www.danubiushotels.hu/marina

.

A balatonfüredi Hotel Marinában is élménymedencét nyitott
a Danubius Bubbles Club!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .